Η Εταιρία

Ο σεβασμός στους συνεργάτες μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών στα πρότυπα της σύγχρονης και συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς, αποτελούν για την εταιρεία μας βασικούς κανόνες λειτουργίας από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Η ΖΑΚ δραστηριοποιείται στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής, της Αρτοποιϊας και του παγωτού από το 2003, όταν και ιδρύθηκε η εταιρεία με έδρα τη Νέα Χαραυγή Κοζάνης. Ο προσανατολισμός, η μεγάλη γνώση του αντικειμένου καθώς και η συνεχής ενημέρωση οδήγησε σταδιακά στην ανάπτυξη της εταιρείας και την απόκτηση εμπιστοσύνης από ένα μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς.

Η σχέση επαγγελματισμού και αλληλοσεβασμού με τους πελάτες μας έχει χτίσει εδώ και πολλά χρόνια μια συνεχή συνεργασία, με επιχειρήσεις και επαγγελματίες, με τους οποίους συμπορευόμαστε από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα. Αυτό αποτελεί για εμάς, εδώ στη ΖΑΚ, το μεγαλύτερο κέρδος αλλά και την αμέριστη ευθύνη να γινόμαστε κάθε μέρα ακόμα καλύτεροι.

Η επέκτασή μας σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο, προήλθε μέσα από σταδιακά, συντονισμένα και με σχέδιο ανάπτυξης βήματα, ώστε η εταιρεία το 2013  να μετεγκατασταθεί σε νέες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ Κασλά στην Κοζάνη με 450τ.μ. αποθηκευτικό χώρο και ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, προκειμένου κάθε απαίτηση των πελατών της να εξυπηρετείται με κανόνες ασφάλειας, εμπιστοσύνης και αμεσότητας., αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Στην εταιρεία μας, εργάζεται προσωπικό με αυξημένη αίσθηση επαγγελματισμού και εξυπηρέτησης, γνώστες των αναγκών της αγοράς και πάντοτε με γνώμονα την άμεση ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών μας .

Πάγια θέση μας και επιλογή μας, η συνεργασία με όλους τους μεγάλους οίκους της χώρας αλλά και του εξωτερικού, με στόχο οι συνεργάτες  μας να έχουν καθημερινά όλες τις πρώτε ύλες για τις  δημιουργίες τους.

Είναι δεδομένο για εμάς πως τα προϊόντα που τροφοδοτούμε τους συνεργάτες μας, καλύπτουν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας ακλουθώντας πάντα όλους τους προβλεπόμενους και αναγνωρισμένους ελέγχους από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.

Το σύνθημά μας «εμείς βάζουμε τα υλικά, εσείς την τέχνη» μετουσιώνεται σε πράξη στο πέρασμα του χρόνου, καθώς και οι ίδιοι νιώθουμε υπερήφανοι για τις εξαιρετικές δημιουργίες των ανθρώπων που συνεργαζόμαστε οι οποίοι μας αποδεικνύουν  πως μετατρέπουν την πρώτη ύλη μας σε πραγματικά εξαιρετικές και ιδιαίτερες, δημιουργίες.

 

 

Log in

create an account