ΜΗΛΟΠΙΤΑ Ν. ΟΡΛΕΑΝΗΣ

Μηλόπιιτα Νέας Ορλεάνης

Υλικά εργασίας

- Mama’s Deco | 500 gr

- Λάδι | 190 gr

- Αυγά | 150 gr

- Νερό | 125 gr

- Frutafill μήλο | 350 gr

- Μήλο τριμμένο σε φλοίδες

- Κανέλα |2 gr

 

Επικάλυψη

- Eldorado

 

Μέθοδος εργασίας

- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

- Στο μίγμα προσθέστε 350 gr Frutafill μήλο (κύβους) και 2 gr κανέλα τριμμένη.

- Ανακατεύστε με το χέρι ομοιόμορφα.

- Σε τσέρκι (22 cm) τοποθετείστε βάση τριμμένου μπισκότου.

- Σερβίρετε το έτοιμο μίγμα, γεμίζοντας μέχρι τα ¾ του τσερκιού.

- Επικαλύψτε με λωρίδες μήλου (ξύσμα ενός τριμμένου μήλου στο χοντρό μέγεθος του τρίφτη).

- Φουρνίστε στους 165°C για 50 - 55 λεπτά.

- Ξεφουρνίστε και επικαλύψτε μόλις κρυώσει με ζεστό Eldorado.

Log in

create an account