Mama's Deco Cake - Choco Base

Συνταγές για την παρασκευή σκουρόχρωμης βάσης κέικ, κέικ ταψιού και για πίτες κέικ με φρούτα

Υλικά εργασίας

Γιακέικ

- Mama’s Deco Choco Base | 1.000 gr

- Αυγά | 300 gr

- Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 380 gr

- Νερό | 250 gr

- Ζάχαρη | 50 gr

 

Για κέικ με φρούτα και κρέμες

- Mama’s Deco Base | 1.000 gr

- Αυγά | 300 gr

- Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 380 gr

- Νερό | 250 gr

- Ζάχαρη 

 

Μέθοδος εργασίας

- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

- Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους και προσθέστε κατά βούληση στην επιφάνεια της ζύμης φρουτοσκευάσματα και κρέμα κατάλληλη για ψήσιμο.

- Φουρνίστε τα κέικ στους 160 – 170 °C (ιδανικά 165°C ), για χρόνο από 30 έως 55 λεπτά, ανάλογα με το σκεύος, το βάρος, την ποσότητα των φρούτων και τον τύπο του φούρνου.

Log in

create an account