ΤΑΡΤΑ SNICKERS

Δομή

Φτιάχνουμε το crème φυστικοβουτυρο, και γεμίζουμε την τάρτα σοκολάτας αρχικά με σάλτσα toffee caramel και έπειτα με crème φυστικοβουτηρο . Τέλος αφού έχει παγώσει το creme, βάζουμε φιστίκι αράπικο και επικαλύπτουμε με σοκολάτα γάλακτος.

Crème Φυστικοβουτυρο

Γάλα - 150g

Φυστικοβούτυρο - 125g

Φύλλα Ζελατίνης - 4,5g

Callebaut Γάλακτος 823 - 200g

 

Συστατικα

Caramel toffe

Βράζουμε το γάλα , προσθέτουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνες που έχουμε μουλιάσει πρώτα και το ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα ανακατεύοντας καλά με ένα σύρμα. Στους 30Cπροσθέτουμε το φυστικοβουτυρο.

 

1) Γάλα πλήρες μακράς διαρκείας

Το πλήρες γάλα μακράς διαρκείας Easy UHT, είναι ιδανικό για χρήση σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Ειδικά όσον αφορά στα ροφήματα έχει άριστα αποτελέσματα τόσο σε κρύα όσο και σε ζεστά ροφήματα και καλή απόδοση σε κρύο και ζεστό αφρό καφέ. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής (12 μήνες) και δύναται να διατηρηθεί και εκτός ψυγείου.

Διατίθεται σε συσκευασία Tetra Pack κατάλληλη για τρόφιμα σε χαρτοκιβώτιο 12 x 1 λίτρο

 

2) Φυστικοβούτυρο

Χαρακτηριστικα: Εκτός από υπέροχη γεύση σε σάντουιτς και γλυκά, το φυστικοβούτυρο έχει επίσης ουσίες που είναι πολύ ευεργετικές για την υγεία, όπως πρωτεΐνη, καλή χοληστερόλη και φυτικές ίνες.

Σύμφωνα με το Consumer Reports, το φυστικοβούτυρο είναι ένα από τα πρωτεϊνικά τρόφιμα που περιέχουν περίπου 2 γραμμάρια ινών ανά μερίδα (2 κουταλιές της σούπας). Οι ίνες διατηρούν το πεπτικό σύστημα σε καλή κατάσταση λειτουργίας και μπορούν επίσης να μειώσουν την ολική χοληστερόλη βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την καρδιαγγειακή υγεία του ατόμου.

 

3) Caramel  toffee 

 

Χαρακτηριστικα: Κρέμα Καραμέλας Γάλακτος. ¨Ετοιμο προς χρήση , μπορει να αναμιχθεί , μεγάλη ευελιξία και με πληθώρα δημιουργικών δυνατοτήτων. Ιδανικό προϊόν για γέμιση και επικάλυψη σε τούρτες, πάστες, τούρτες παγωτού κλπ

 

Log in

create an account