CHOCO LOVER (μπανάνα)

Choco Lover (Μπανάνα)

Υλικά εργασίας

- Mama’s Deco | 1.000 gr

- Λάδι (σπορέλαιο) | 380 gr

- Αυγά | 300 gr

- Νερό | 250 gr

- Ώριμη μπανάνα πουρέ 800 gr

ή μπανάνα που να κρατάει 1.000 gr

 

Μέθοδος εργασίας

- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

- Στο μίγμα προσθέστε λιωμένη μπανάνα.

- Ανακατέψτε αργά με το χέρι.

- Σερβίρετε σε τσέρκια στρογγυλά με βάση μπισκότου ελαφριά.

- Φουρνίστε στους 165°C για 45 – 50 λεπτά.

- Ξεφουρνίστε και αφού κρυώσει επικαλύψτε με Delicecover choco.

- Διακοσμήστε με κομματάκια μπανάνας, γυαλισμένα με Eldorado (ζεστό ζελέ).

- Σερβίρετε το τελικό προϊόν ως μαλακό κέικ – πάστα και σερβίρετε το με το κουταλάκι

Tagged under: κέικ

Log in

create an account