MAMA'S CAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑ - Choco-pie με cherry

Συνταγή για την παρασκευή πίτας κέϊκ σοκολάτας με μαυροκέρασο

 Απαραίτητα υλικά

- Για μια Choco-pie διαμέτρου 20 εκατοστών και ύψους 5 εκατοστών

Υλικά για τη βάση:

- Ζύμη MAMA’S CAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑ | 600 γραμ.

Υλικά για τη γέμιση:

- FRUTAFILL CHERRY | 200 γραμ.

Υλικά για τη διακόσμηση:

- ELDORADO ουδέτερο | Λίγο

Σύνολο απαιτούμενων υλικών : | +- 0,900 κιλά

 

Μέθοδος εργασίας

1. Προετοιμασία υλικών

Προετοιμασία 600 γραμ. ζύμης MAMA’S CAKE σοκολάτα

Υλικά

- MAMA’S CAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑ | 350 γραμ.

- Λάδι (ηλιέλαιο/αραβοσιτέλαιο) | 130 γραμ.

- Νερό (βρύσης) | 130 γραμ.

Μέθοδος εργασίας

Αναμίξτε όλα μαζί τα υλικά στην αργή ταχύτητα του μίξερ με το «φτερό» για 4-5 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί λεία και ομοιόμορφη ζύμη, χωρίς σβώλους

 

2. Εκτέλεση συνταγής

- Στρώστε ομοιόμορφα όλη την ποσότητα της ρευστής ζύμης MAMA’S CAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑ σε φόρμα διαμέτρου περίπου 20 εκατοστών και ύψους περίπου 5 εκατοστών.

- Απλώστε κατά τόπους στην επιφάνεια της ζύμης το FRUTAFILL CHERRY πιέζοντάς το ελαφρά.

- Φουρνίστε στους 170°C για 55 λεπτά περίπου.

- Διακοσμήστε με καυτό διάλυμα ELDORADO ΟΥΔΕΤΕΡΟ (ζεστό ζελέ ζαχ/κής), με πινέλλο.

 

Σημείωση:

Για να κρατηθεί η γέμιση πιο κοντά στην επιφάνεια της πίτας, μπορείτε να στρώσετε τη βάση της φόρμας με ζύμη πάστα-φλώρας (=ζύμη MURBEKS) ή με ένα λεπτό φύλλο ψημένο παντεσπάνι.

Log in

create an account