Πασχαλινό τσουρέκι: Τα σημαντικά βήματα στην παραγωγική διαδικασία και τα τεχνικά ζητήματα.

Πασχαλινό τσουρέκι: Τα σημαντικά βήματα στην παραγωγική διαδικασία, τα τεχνικά ζητήματα που δημιουργούνται και τρόποι επίλυσης τους. Πλησιάζοντας το Πάσχα το τσουρέκι έχει και πάλι την τιμητική του στα αρτοποιεία μας.

Προσπαθώντας πάντα να είμαστε κοντά σας θα σας παρουσιάσουμε τα σημαντικά βήματα της παραγωγικής διαδικασίας για ένα εξαιρετικό πασχαλινό τσουρέκι. Επίσης σε αυτό το σεμινάριο θα εξηγήσουμε 3 βασικά τεχνικά ζητήματα που συνήθως δημιουργούνται στην παραγωγική διαδικασία και τρόπους επίλυσης τους.

Read more...

Η τεχνική της διακοπτόμενης έψησης στο φρέσκο ψωμί

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί μια πλήρη πρόταση για την οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αρτοποιών. Γνωρίστε τα οφέλη της επαναστατικής τεχνικής αρτοποίησης που περιλαμβάνει τη διακοπτόμενη έψηση στο φρέσκο ψωμί, η οποία κερδίζει την εμπιστοσύνη των πρωτοπόρων επαγγελματιών στα σύγχρονα αρτοποιεία, γιατί μειώνει το συνολικό χρόνο παραγωγής με ταυτόχρονη μείωση του εργατικού κόστους.

Read more...

Τα μυστικά για ένα Επιτυχημένο, Μαλακό, και Αφράτο Τοστ

Στο σεμινάριο αυτό θα αναλυθούν ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού τοστ, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εύκολη και ολοκληρωμένη παραγωγή του, αλλά και για την δεύτερη ζωή που έχει κατά την κατανάλωση στο σπίτι. Θα εξηγήσουμε αναλυτικά πως η σημερινή τεχνολογία μπορεί να κάνει τα ζυμάρια σας αφράτα, μαλακά, για αρκετές ημέρες.

Read more...

Log in

create an account